Se'ls hi va encarregar una tasca: "nois, aconseguiu-nos informació", els hi van dir. Van posar a les seves mans una grabadora digital i un micròfon i els van enviar a investigar. Objectiu, la Vila universitària.
Problema 1: pel camí s'adonaren que aquella grabadora que creien saber com funcionava, no sabien com funcionava. Però les seves capacitats de deducció van solventar el problema ràpidament.
Problema 2: esperaven obtenir comunicació fàcilment per part de la gent, però la gent era reticent, es feia la dura o deien que tenien pressa. Se'ls havia de persuadir, vosaltres ja m'enteneu, "saber treure l'informació". A mesura que van avançar en les entrevistes, van desenvolupar i millorar una tàctica per a picar porta per porta i q la gent no els la tanqués als nassos només veure un micro, i per a després preguntar aspectes compromesos i aconseguir que la gent es deixés anar més enllà de formalismes.
A partir d'aquí la tasca resultà rodada, van obtenir un munt d'informació molt variada, a vegades certament divertida, però en tot cas un retrat, si fa no fa, fidedigne de la pluralitat de la Vila i dels vilatans.
Ara els hi espera el més dur, retallar i retallar d'entre tant, i tant bo material per a encaixar-ho enmig del mini-programa de 4 minuts. D'això, de com ho decideixen fer, us en parlarem la setmana que vé.
El Cor de la Universitat
Fa 15 anys
2 comentaris:
molt bé nois! seguiu així!
jajajaja
original :)
Publica un comentari a l'entrada